به گزارش خبرنگار مهر، پرویز طاهری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: سنجش نوآموزان از 11خرداد آغاز شده و پایگاههای سنجش تاپايان شهريور آماده سنجش نوآموزان است.
وی بیان داشت: پايگاههاي ثابت در ياسوج، گچساران ودهدشت و پايگاههاي سيار در ديگر شهرستانها کار سنجش را انجام می دهند.
طاهری اظهار داشت: نوآموزان دربخشهاي بينايي، شنوايي، جسمي و حركتي سنجش می شوند.
وی بیان داشت: سنجش سلامت جسماني و آمادگي تحصيلي نوآموزان بدو ورود به دبستان درشش پايگاه شهري، روستايي و عشايري انجام شده است.
طاهری تصریح کرد: تاكنون 9 هزار و 217 نوآموز بدو ورود به دبستان در استان سنجش شده اند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه سنجش نوآموزان در دو مرحله مقدماتي یا غربالگری و مرحله تشخيصي انجام میشود، اظهار داشت: دوره غربالگری برای همه نوآموزان و مرحله تشخیصی براي نوآموزاني كه درمراحل سنجش مشكوك به اختلال بوده اند، انجام میگیرد.
طاهری افزود: دربرخي اززمينه ها، كودكان مشكوك به مشكل برای معاينات تكميلي به متخصصين مربوطه ارجاع داده میشوند.
وی بیان داشت: توجه به سلامت جسمي و ذهني كودكان، تحولات طبيعي آنها را در طي مراحل رشد تضمين ميكند و عدم شناسايي و توجه به مشكلات جسمي و ذهني ميتواند سلامت كلي كودكان را به خطر انداخته و انواع مشكلات تحصيلي و رفتاري را براي آنها به همراه داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هدف اصلي و عمده اين برنامه را تشخيص و شناسايي به موقع نارساييهاي جسمي و ارزيابي وضعيت ذهني كودكان بدو ورود به مدرسه عنوان کرد.
طاهری افزود: كمك به بهبود كيفي آموزش و كنترل بعضي از عوامل موثر بر افت تحصيلي، بررسي ميزان شيوع اختلالات جسماني و رواني كودكان داراي مشكل و صدور شناسنامه سلامت براي نوآموزان از جمله اهداف این طرح است.
نظر شما